ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επίσημο: Με Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό!

Επίσημο: Με Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ενισχύσει κανονικά την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Επιτέλους... ευχάριστα νέα! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ήταν γνωστό εδώ και μερικές ημέρες πως την Πέμπτη (9/6) θα πραγματοποιούνταν η συνάντηση του 22χρονου φόργουορντ με τη διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Η επιθυμία του παίκτη των "Ελαφιών" για να δώσει το "παρών" στο Προολυμπιακό ήταν μεγάλη, κι είχε άλλωστε εκφραστεί εδώ και πολύ καιρό -με κάθε τρόπο.

Παρά τις... αμφιβολίες που υπήρξαν σχετικά με τη διάθεση που θα έδειχνε η ομάδα του να τον αφήσει να συμμετάσχει στην προετοιμασία της "γαλανόλευκης" και το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο όμως, εκείνος θα είναι "παρών". Η απόφαση των δύο πλευρών ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον 22χρονο φόργουορντ, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

" Η απόφαση πάρθηκε! Δεν μπορώ να λείψω από το πλευρό σου, θα είμαι εκεί για σένα", ήταν το μήνυμά του, το οποίο συνοδευόταν από μια φωτογραφία του με την ελληνική σημαία από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Γκράβα. Πρόσθεσε μάλιστα πως " δεν γινόταν να μην είμαι εκεί"!

Λίγα λεπτά μετά τη δική του ανακοίνωση ακολούθησε κι αυτή των Μιλγουόκι Μπακς, για να δώσει ακόμη πιο... επίσημο τόνο στην απόφασή του.

Έτσι, το μεγαλύτερο ερωτηματικό της Εθνικής ομάδας για το φετινό καλοκαίρι βρήκε... απάντηση, ευτυχώς θετική για τον Φώτη Κατσικάρη. Κι ήρθε στο πιο κατάλληλο χρονικά σημείο. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ πως ο Κώστας Παπανικολάου θα απουσιάσει λόγω οστικού οιδήματος στον αστράγαλο .

Κάπως έτσι λύνονται τα χέρια του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να "χτίσει" την Εθνική ομάδα γύρω του, εκμεταλλευόμενος την πληθωρική παρουσία και το ταλέντο του. Ήταν εξ αρχής άλλωστε γνωστό πως ο "Giannis" αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι της Εθνικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι (μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση), μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Βασίλη Σπανούλη και του Νίκου Ζήση.

Ο 22χρονος φόργουορντ αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη (14/6), μία μέρα δηλαδή μετά την έναρξη της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ