ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το επεισόδιο Παπαθεοδώρου, Κόνιαρη

Το επεισόδιο Παπαθεοδώρου, Κόνιαρη

Η αναμέτρηση της Εθνικής Εφήβων με την αντίστοιχη της Ισπανίας σημαδεύτηκε από την κίνηση του ομοσπονδιακού τεχνικού Ηλία Παπαθεοδώρου να χτυπήσει τον Αντώνη Κόνιαρη! Πως προσπάθησε με παρέμβασή της η ΕΟΚ να υποβαθμίσει το γεγονός.

Η Εθνική Εφήβων ήταν μπροστά στο σκορ με το υπέρ της 82-87 στα 22'' πριν από τη λήξη της δεύτερης παράτασης όταν ο Αλόνσο κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο και πήγε στη γραμμή των βολών.

Σε εκείνο το σημείο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Παπαθεοδώρου έβγαλε τη διαπίστευσή του, πήγε ως την άλλη άκρη του πάγκου και σε μια απαράδεκτη κίνηση, την πέταξε στο πρόσωπο του Αντώνη Κόνιαρη. Δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού στη συνέχεια κινήθηκε προς αυτόν και η κάμερα δείχνει ότι τον χτυπάει τουλάχιστον στο μπράτσο!!! Στην συνέχεια πάντα σε έξαλλη κατάσταση ο Παπαθεοδώρου απωθεί και τον Βασίλη Μουράτο που μόλις είχε βγει από τον αγώνα!

Ώρες αργότερα και ενώ είχε δημιουργηθεί σάλος από την συμπεριφορά του ομοσπονδιακού τεχνιικού η ΕΟΚ φαίνεται πως...οδήγησε τους δύο πρωταγωνιστές σε δηλώσεις διάψευσης του περιστατικού και του...τηλεοπτικού φακού.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πως: ''Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής''.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Κόνιαρης ανέφερε: ''Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί''.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ