ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΟΚ και Κορασίδες υποδέχθηκαν την Εθνική Νεανίδων

ΕΟΚ και Κορασίδες υποδέχθηκαν την Εθνική Νεανίδων

Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων επέστρεψε στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας (1/8), με την ΕΟΚ και την Εθνική Κορασίδων να υποδέχονται τα κορίτσια του Γιάννη Γερεουδάκη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η Εθνική Νεανίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας της Βοσνίας και, την ίδια ώρα, την άνοδο στην Α' Κατηγορία εν όψει του επόμενου καλοκαιριού. Η αποστολή της "γαλανόλευκης" έφτασε το πρωί της Δευτέρας (1/8) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου την περίμεναν ο ΓΓ της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, ο Β' Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, αλλά και τα κορίτσια της Εθνικής Κορασίδων.

Κατά την άφιξη της αποστολής, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γερεουδάκης, δήλωσε πως " πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η άνοδος και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κερδίζοντας κάθε αγώνα βλέπαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας. Ευχαριστώ και πάλι όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν στο τουρνουά".

Από την πλευρά της η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων Ευγενία Κολλάτου σχολίασε: " Κάναμε ένα καλό τουρνουά και καταφέραμε και φέραμε την ομάδα πίσω στην Α’ Κατηγορία, εκεί που πιστεύουμε ότι αξίζει να είναι. Δώσαμε την ψυχή για αυτό και παλέψαμε όλα τα παιχνίδια. Στον τελικό δείξαμε κουρασμένες, αλλά είχαμε πετύχει το στόχο μας. Μας ενόχλησε σίγουρα που χάσαμε... Ευχόμαστε του χρόνου η Νεανίδων να μείνει στην Α’ Κατηγορία και όσες είμαστε με την Εθνική Νέων Γυναικών να βοηθήσουμε, ώστε να φέρουμε και αυτή την ομάδα και πάλι στην πρώτη κατηγορία", ενώ κατέληξε αναφερόμενη στις δύσκολες νοκ άουτ αναμετρήσεις:

" Σε κανένα παιχνίδι δεν μπαίναμε μέσα έχοντας την αίσθηση ότι θα χάσουμε. Από τα αποδυτήρια και από τον τρόπο που κάναμε ζέσταμα ξέραμε ότι θα είμαστε νικήτριες. Μείναμε συγκεντρωμένες, μας δόθηκαν και οι κατάλληλες οδηγίες, τις ακολουθήσαμε κατά γράμμα και πήραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ