ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δίπλαρος: "Βρίσκουμε ρυθμό"

Οι Θωμάς Κώττας και Νίκος Δίπλαρος τόνισαν τη σημασία που έχει η Εθνική Νέων να βρει ρυθμό, ακόμη κι από εύκολα παιχνίδια όπως αυτό με την Αλβανία (97-35), εν όψει της πιο δύσκολης συνέχειας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Χαλκίδας.

«Το παιχνίδι σχετικά ήταν εύκολο. Ετοιμαζόμαστε ουσιαστικά για τα χιαστί παιχνίδι, όπου και θα κριθεί η πορεία μας. Είναι περισσότερο θέμα ρυθμού παρά γοήτρου. Ο κόσμος είναι κοντά μας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό το κομμάτι. Δεν περίμενα τόσο κόσμο, είναι η αλήθεια. Τους ευχαριστούμε πολύ και εύχομαι να είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο σέντερ της Εθνικής.

Από την πλευρά του, ο γκαρντ του Άρη είπε: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Είχαμε δει τον αντίπαλο στο βίντεο, ξέραμε καλά πώς παίζει η Αλβανία και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και όλα τα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκουμε ρυθμό σιγά-σιγά. Με τις εμφανίσεις μας κερδίζουμε και τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και τον παρακαλούμε να είναι κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ