ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημητράκου: "Αρχίζει μία νέα προσπάθεια"

Δημητράκου: "Αρχίζει μία νέα προσπάθεια"

Η Εθνική Γυναικών ξεκινά την προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017 με εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ελβετία, για τα προκριματικά. Διαβάστε τι δήλωσε η Ζωή Δημητράκου για την αναμέτρηση.

Με τον Κώστα Κεραμιδά να βρίσκεται πλέον στον πάγκο της, η Εθνική Γυναικών ξεκινά το Σάββατο (21/11, 17:00) την προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017, με την Ελβετία να είναι η πρώτη της αντίπαλος. Η Ζωή Δημητράκου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το μεθαυριανό ραντεβού, αλλά και τη νέα εποχή της "γαλανόλευκης".

" Αρχίζει μια νέα προσπάθεια για την Εθνική Γυναικών με στόχο την παρουσία της σε μια ακόμη τελική φάση Ευρωμπάσκετ, αυτή του 2017. Είμαστε χαρούμενες, ειδικά εμείς που παίζουμε στο εξωτερικό που ήρθαμε πάλι στην πατρίδα μας για να αγωνιστούμε για την Εθνική ομάδα", δήλωσε αρχικά η διεθνής φόργουορντ, πριν συνεχίσει αναφερόμενη στους αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

" Η Ελβετία και η Βουλγαρία φαίνονται βατοί αντίπαλοι. Ελπίζω αυτό να αποδειχθεί και μέσα στο παρκέ, να κερδίσουμε και να πάνε όλα καλά. Φυσικά χρειάζεται από την πλευρά μας 100% συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και πιστεύω ότι με το μεγάλο μας όπλο, την καλή μας άμυνα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό για μας που αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας με ένα εντός έδρας παιχνίδι. Ελπίζουμε το Σάββατο απέναντι στην Ελβετία ο κόσμος να ανταποκριθεί, να γεμίσουν οι εξέδρες του κλειστού της Χαλκίδας και να ευχαριστήσουμε τους πάντες με την αγωνιστική μας παρουσία. Εύχομαι να κερδίσουμε και να είμαστε όλοι χαρούμενοι".

Τέλος, σχολιάζοντας την ανάγκη για το 2/2 στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών, είπε: " Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνουμε ξεκίνημα στα προκριματικά με δύο νίκες. Θα είναι ό,τι καλύτερο και παράλληλα θα μπούμε με άλλο αέρα στα παιχνίδια που ακολουθούν το Φεβρουάριο. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην τελική φάση και θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ για να τα καταφέρουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ