ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεύτερη σερί νίκη για την Εθνική Εφήβων

Δεύτερη σερί νίκη για την Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων διπλασίασε τις φιλικές νίκες της απέναντι στη Σλοβενία, έχοντας για κορυφαίους τους ψηλούς της.

Οι νίκες δεν μετράνε στα φιλικά, αλλά δείχνουν την πορεία της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, η Εθνική Εφήβων βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, παρά το γεγονός ότι πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της δίχως τον πρώτο προπονητή, Γιάννη Ελευθεριάδη, ο οποίος απουσιάζει ελέω του Πανελληνίου Παίδων (σ.σ.: στη θέση του κάθεται ο ασίσταντ κόουτς Διαμαντής Παναγιωτόπουλος).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε για δεύτερη σερί ημέρα τη Σλοβενία, αυτή τη φορά με 62-53, και αύριο (2/7 επιστρέφει αύριο στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία της. Την ίδια ώρα, στο πρόγραμμα υπάρχει και η συμμετοχή της σε τουρνουά στο Ροζέτο (7-9/7) με τη συμμετοχή ακόμη της οικοδέσποινας Ιταλίας, της Σλοβενίας και της Τουρκίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Τάτταρης (12π.), Γοργόνης (15π.) και Χρηστίδης (13π.) ήταν οι τρεις παίκτες που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τη "γαλανόλευκη".

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 28-30, 37-48, 53-62

Σλοβενία: Ντόρνικ 7, Μίκλαβτσιτς 4, Σκέντελι 2, Κότσμαν, Κράλι 6, Βέσελ 7, Στέμπλαϊ, Κουντς 6, Γιάνεζιτς 7, Γιούρτσεκ 6, Κόμπιτς 3, Γκρντάντολνικ 5

Ελλάδα (Παναγιωτόπουλος): Καλαϊτζάκης 4, Τάτταρης 12, Γοργόνης 15, Μαχαιριανάκης 4, Καραμανώλης 3, Μπολάτογλου, Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Κ. 2 (3 ασ.), Κουρέπης 2, Αγραβάνης 7 (7 ριμπ.), Χρηστίδης 13 (8 ριμπ.).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ