ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθηναίου: "Να έλθει ο κόσμος με την Τουρκία"

Αθηναίου: "Να έλθει ο κόσμος με την Τουρκία"

Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Τουρκία και ο Γιάννης Αθηναίου ζήτησε από τους φιλάθλους να έλθουν στο ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά την προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών (VIDEO).

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά (4-9/7) συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς στο ΟΑΚΑ ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μπροστά του τη φιλικό με την Τουρκία στις 23 Ιουνίου, το μοναδικό εντός συνόρων πριν από τη διοργάνωση στο Τορίνο.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε στο κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube και αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας, καθώς και στο σπουδαίο φιλικό με τους Τούρκους ζητώντας από τους Έλληνες φιλάθλους να έλθουν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

"Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς το να βρισκόμαστε στην προετοιμασία της Εθνικής. Άλλο ένα καλοκαίρι είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το στόχο που έχουμε θέσει. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, είναι σίγουρα κουρασμένα από τις υποχρεώσεις τους στις ομάδες, αλλά όλοι είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο, προκειμένου να πετύχουμε το βασικό μας στόχο.

Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά και είναι ένα θέμα που μας οδηγεί να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα, προκειμένου να «βρεθούμε» μεταξύ μας. Κάποια παιδιά σταμάτησαν από την Εθνική, όπως ο Νίκος και Βασίλης που ήταν σημαίες για την ομάδα, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε το δύσκολο έργο να μπούμε στο δρόμο που χάραξαν αυτά τα παιδιά. Και ταυτόχρονα υπάρχουν και σημαντικές απουσίες όπως του Πρίντεζη και του Παπανικολάου. Μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας.

Περιμένουμε πως θα είναι στο πλευρό μας ο κόσμος. Θα είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσουμε και θα είναι απέναντι στην Τουρκία. Θέλουμε ο κόσμος να είναι εκεί να δουν την προσπάθεια που κάνουμε. Και σίγουρα θα βγουν αρκετά συμπεράσματα. Θα πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία των προπονητών και όσο το δυνατόν να γίνουμε πιο γρήγορα ομάδα, πάντα με στόχο την πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ