ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αταμάν: "Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν με την Ελλάδα"

Αταμάν: "Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν με την Ελλάδα"

Η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα σε δυο φιλικά προετοιμασίας (23 & 26/6) ενώ ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε ότι οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα τον βοηθήσουν στα πλάνα του για το Προολυμπιακό τουρνουά στις Φιλιππίνες.

Η Εθνική Ανδρών θα δώσει το μοναδικό φιλικό μπροστά στον κόσμο της κόντρα στην Τουρκία (23/6), εκεί όπου οι φίλοι της επίσημης αγαπημένης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Φώτη Κατσικάρη πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο.

Στο μεταξύ, ο προπονητής των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν, μίλησε για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Ελλάδα και εξήγησε ότι τα συγκεκριμένα ματς θα τον βοηθήσουν να καταλήξει στα πλάνα του πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά στις Φιλιππίνες.

"Τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθούμε να αναπτύξουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Πλέον έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Προολυμπιακού τουρνουά ενώ τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά την εθνική ομάδα αυτή την εβδομάδα, στο φιλικό με την Ελλάδα.

Αύριο, λοιπόν, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι προετοιμασίας στην Κωνσταντινούπολη με τις Φιλιππίνες, όπου θα γίνει μια ακόμα δοκιμή. Την Τετάρτη 22 Ιουνίου ταξιδεύουμε στην Ελλάδα, περιορίζοντας τους παίκτες της προεπιλογής από 20 σε 14. Επομένως, οι αναμετρήσεις με την Ελλάδα στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αναφορικά στους παίκτες που θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό τουρνουά".

ΤΑ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Αταμάν: "Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν με την Ελλάδα"

Προολυμπιακό Φιλιππίνων (Mall of Asia Arena, Πασάι Σίτι)

Group A

1.Τουρκία

2.Σενεγάλη

3.Καναδάς

Group B

1.Γαλλία

2.Νέα Ζηλανδία

3.Φιλιππίνες

- Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε Group προκρίνονται σε χιαστί-ημιτελικά. Ο νικητής του τελικού σε κάθε Προολυμπιακό τουρνουά θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ