ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Απών από την "πρώτη" της Εθνικής ο Αντετοκούνμπο

Απών από την "πρώτη" της Εθνικής ο Αντετοκούνμπο
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα ξεκινάει αύριο (31/7) την προετοιμασία της για το Eurobasket, έχοντας δύο απουσίες. Αυτή του Βασίλη Σπανούλη και εκείνη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Eurobasket ξεκινάει αύριο (31/7) για την Εθνική ομάδα, η οποία θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ. Οι διεθνείς μας θα προπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ραντεβού του Σεπτεμβρίου.

Από την "πρώτη" του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα απουσιάζει πάντως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει πάρει σχετική άδεια. Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην Αφρική αυτή την περίοδο, προκειμένου για τη συμμετοχή του στο Africa Game που διοργανώνεται από το ΝΒΑ. Αναμένεται να ενταχθεί στην προετοιμασία με καθυστέρηση ολίγων ημερών. Θυμίζουμε πως στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, το "παρών" θα δώσει ο Γιάννης Αθηναίου λόγω του ατομικού προγράμματος προπόνησης που ακολουθεί ο Βασίλης Σπανούλης .

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Όνομα Ομάδα
Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός
Κώστας Σλούκας Φενέρμπαχτσε
Βαγγέλης Μάντζαρης Ολυμπιακός
Νίκος Ζήσης Μπάμπεργκ
Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός
Γιάννης Αντετοκούνμπο Μιλγουόκι Μπακς
Κώστας Παπανικολάου Ντένβερ Νάγκετς
Βλάντο Γιάνκοβιτς Παναθηναϊκός
Γιώργος Πρίντεζης Ολυμπιακός
Κώστας Καϊμακόγλου Ούνικς Καζάν
Γιάννης Μπουρούσης (ελεύθερος)
Κώστας Κουφός Σακραμέντο Κινγκς
Στράτος Περπέρογλου Μπαρτσελόνα
Ζήσης Σαρικόπουλος ΑΕΚ
Δημήτρης Αγραβάνης Ολυμπιακός

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα βρίσκεται στον Γ' Όμιλο (Ζάγκρεμπ) μαζί με την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Γεωργία, την Ολλανδία και τα Σκόπια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ