ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Από αύριο (17/6) με Αντετοκούνμπο η Εθνική

Από αύριο (17/6) με Αντετοκούνμπο η Εθνική

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται το βράδυ στην Αθήνα για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας ενώ αύριο (17/6) θα τεθεί στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη και θα προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Το κρίσιμο ερώτημα απαντήθηκε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά (4-10/7) του Τορίνο, δίνοντας λύσεις σε πολλά από τα αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν την στελέχωση και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Η σύνθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος γίνεται πιο ξεκάθαρη με τον 22χρονο πόιντ-φόργουορντ των Μπακς ο οποίος αναμένεται το βράδυ στην Αθήνα και αύριο (17/6) θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.

Εξάλλου ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε αναφέρει στο podcast του Sport24.gr ότι αυτή θα είναι "η ομάδα του Γιάννη". Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "έτσι πρέπει να είναι, όταν έχεις στα χέρια σου ένα τέτοιο πολυεργαλείο, έναν παίκτη τόσο ταλαντούχο σ' αυτή την ηλικία, που είναι σημείο αναφοράς".

Ο Αντετοκούνμπο θα τεθεί στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος στο μεταξύ περιμένει τους Κώστα Σλούκα, Γιάννη Μπουρούση (έχουν επιπλέον ημέρες άδεια) και τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος αγωνίζεται αυτή την περίοδο στους τελικούς της Liga Endesa και χθες χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με buzzer beater .

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ