ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Εφήβων

Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Εφήβων
INTIME SPORTS

Ο τελικός του Πανευρωπαϊκού Εφήβων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κόσμου. Δείτε πόσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι που χάρισε στην Εθνική Εφήβων το χρυσό μετάλλιο.

Περίπου ένας εκατομμύριο άνθρωποι είδαν από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ τον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Η Εθνική Εφήβων κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, μετά από εφτά χρόνια, με τον κόσμο να στέκεται κοντά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κάτι που φάνηκε όχι μόνο από το γεγονός πως τα περισσότερα παιχνίδια της "γαλανόλευκης" ήταν sold out, αλλά από τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα. Τι έγινε; Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΡΤ, σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά την απονομή (για την ακρίβεια ήταν 952.121), με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει στο 33.7%. Μάλιστα, ο μέσος όρος τηλεθέασης έφτασε στο 25.5% και τους 640.969 τηλεθεατές, ενώ συνολικά 938.809 άνθρωποι είδαν τον θρίαμβο της Ελλάδας, για τουλάχιστον ένα λεπτό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ