ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντετοκούνμπο: "Θα είμαι εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια"

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως θέλει να είναι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για πολλά χρόνια ακόμη.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει το "παρών" στην Εθνική ομάδα, έχοντας πλέον τον ρόλο του ηγέτη. Ο ίδιος δεν θέλησε βέβαια να σχολιάσει αυτό το γεγονός στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας στο ΟΑΚΑ, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι, εστιάζοντας στη διάθεσή του να βρίσκεται κάθε καλοκαίρι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Για πολλά χρόνια ακόμη.

" Θα είμαι εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια", ήταν η πρώτη ατάκα που είπε, για να προσθέσει πως " δεν θέλω να βάλω πίεση στους συμπαίκτες μου, δεν θέλω να μιλήσω για μετάλλιο. Πρέπει να δουλέψουμε μέρα με τη μέρα, να βάλουμε δουλειά στο παρκέ και να παλέψουμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και να πηγαίνουμε βήμα βήμα", για να απαντήσει ακολούθως σε ερώτηση που του έγινε για την Εθνική Νέων Ανδρών πως "τα παιδιά έπαιξαν καταπληκτικά, πήραν το χρυσό μετάλλιο. Αξίζουν πολλά μπράβο γιατί έχουν πολλές επιτυχίες, είναι σίγουρα παράδειγμα για εμάς για να φέρουμε μια επιτυχία. Θέλω να φέρω κι εγώ κάποια στιγμή μία επιτυχία στην Εθνική ομάδα".

Ενώ συνέχισε εξηγώντας πως " θέλω να γίνω ένας καλός συμπαίκτης. Να γίνομαι όλο και καλύτερος συμπαίκτης. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα πρέπει να γίνουμε ομάδα με τα παιδιά και μακάρι να έρθουν οι επιτυχίες μέσα απ' αυτό. Ήθελα να παίξω και πέρυσι και φέτος και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Μέρα με τη μέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Ξέρω πόσο ενθουσιασμένοι είναι τα παιδιά που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Να γινόμαστε μια γροθιά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δεν υπάρχει σταρ σε αυτή την ομάδα. θα παίξουμε μαζί κι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ