ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντετοκούνμπο: "Έπαθα σοκ, αλλά τελικά δεν είναι κάτι σοβαρό"

Αντετοκούνμπο: "Έπαθα σοκ, αλλά τελικά δεν είναι κάτι σοβαρό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε πως τρόμαξε όταν χτύπησε στον αγώνα με την Ολλανδία, αλλά ξεκαθάρισε πως εν τέλει δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Ολλανδία αρκούσε για να μετριάσει τη χαρά όλων για την άνετη νίκη επί των "πορτοκαλί" . Ο τρίτος της... γνωστής οικογενείας χτύπησε στο γόνατο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το παρκέ. Το αρχικό άγχος δεν επιβεβαιώθηκε πάντως αφού ο 18χρονος φόργουορντ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

" Είχα έναν τραυματισμό από το φιλικό με την Πορτογαλία. Χτύπησα με έναν αντίπαλο γόνατο με γόνατο και έπαθα λίγο σοκ, φοβήθηκα ότι είχα κάτι σοβαρό, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Μια χαρά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα. Είμαστε πολύ καλά με τα παιδιά, παίζουν πάρα πολύ καλά μεταξύ τους και είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Είδα ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήρθαν και τα αδέρφια μου, τους είχα πει ότι μπορεί να έπαιζα λίγο και ήρθαν να με δουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε για το ίδιο περιστατικό πως " θα μιλήσουμε με τον γιατρό, θα τον εξετάσει και θα μας πει. Αύριο πρωί θα έχουμε καλύτερη εικόνα", ενώ αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Ολλανδία είπε πως " το σημαντικό για μας είναι να βρούμε το ρυθμό που θέλουμε. Παρότι οι αντίπαλοί μας δεν είναι μεγάλης δυναμικότητας και δεν μας βοηθούν να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε, τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα. Από εκεί βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση. Στόχος είναι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα φτάσουμε στα χιαστί παιχνίδια".

Τέλος, ο Δημήτρης Σταμάτης τόνισε πως " ήταν μια εύκολη νίκη. Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, στην άμυνα ήμασταν ακόμη καλύτεροι σε σχέση με χθες και κλείσαμε τους χώρους, αλλά στην επίθεση δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι στα τρίποντα και επιλέξαμε περισσότερα ντράιβ, με περισσότερες πάσες και εύκολα καλάθια. Ο κόσμος είναι φανταστικός, και χθες και σήμερα ήταν υπέροχος. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είναι έτσι και να μας στηρίζει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ