ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντετοκούνμπο: "Είμαστε ομάδα, όχι το φαβορί"

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχρισε φαβορί τη Ρωσία μιλώντας για τον αγώνα της Τετάρτης (13/09, 18:45) για τα προημιτελικά του Eurobasket 2017 και υποστήριξε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κουράσουν τον Αλεξέι Σβεντ.

Ο φόργουορντ της Εθνικής, Θανάσης Αντετοκούνμπο αποποιήθηκε το ρόλο του φαβορί, εμφανίστηκε έτοιμος για τον αγώνα με τη Ρωσία και υποστήριξε ότι στόχος των διεθνών θα είναι να σταματήσουν τον Αλεξέι Σβεντ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

" Αυτοί είναι το φαβορί. Με όποια ομάδα και να παίξω οι αντίπαλοι μας θα είναι το φαβορί", δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφορικά με το αν θεωρεί ότι η Εθνική ομάδα είναι το φαβορί στον αγώνα με τους Ρώσους, έπειτα από την εμφάνιση της με τη Λιθουανία.

Όταν κλήθηκε να εξηγήσει, γιατί θεωρεί ότι η Εθνική δεν είναι φαβορί, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού σχολίασε: " Είμαστε πλέον ομάδα. Αλλά δεν είμαστε το φαβορί. Όποτε λέμε ότι είμαστε το φαβορί τα πράγματα δεν πάνε καλά". Για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον πρώτο σκόρερ της Ρωσίας Αλεξέι Σβεντ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε: " Θα πρέπει να τον κουράσουμε όσο μπορούμε".

Ο 25χρονος διεθνής αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Ρωσίας με την Κροατία: " Είδα τον αγώνα και μου φάνηκε πολύ δυνατή. Έπαιξε πολύ καλά". Τέλος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε για το παιχνίδι της Τετάρτης για τους "8" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: " Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Νιώθουμε σίγουρα πιο απελευθερωμένοι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ