ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανατριχίλα! Αποθέωση από φιλάθλους στο ξενοδοχείο της Εθνικής Γυναικών!

Ανατριχίλα! Αποθέωση από φιλάθλους στο ξενοδοχείο της Εθνικής Γυναικών!

Έλληνες και Γάλλοι φίλαθλοι αποθέωσαν την Εθνική Γυναικών κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο μετά την ήττα στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ! Ανατριχιαστικές στιγμές, με "Ελλάς ολέ, ολέ" και δάκρυα από τις παίκτριες.

Είναι στιγμές που η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, γιατί πολύ απλά θα "λερώσουν" μία από τις πιο όμορφες σκηνές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να συμβαίνουν στο Ελληνικό μπάσκετ.

Το " agapotobasket.gr " δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό VIDEO από το ξενοδοχείο της Εθνικής Γυναικών. Ένα VIDEO που δείχνει τις Ελληνίδες διεθνείς να επιστρέφουν για να ξεκουραστούν έπειτα από την ήττα από την Γαλλία στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ ενόψει του σημερινού (25/6) μικρού τελικού με το Βέλγιο (19:00, LIVE Blog από το Sport24). Δείχνει όμως και κάτι άλλο: Έλληνες και Γάλλους φιλάθλους να τραγουδούν το γνωστό σύνθημα " Ελλάς ολέ, ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ"!

Οι στιγμές που εκτυλίσσονται είναι πραγματικά απίστευτες, με κάποιες από τις παίκτριες της Εθνικής να καταγράφουν με το κινητό τους αυτό που συνέβαινε, ενώ κάποιες άλλες δεν άντεξαν μπροστά σε αυτή την εικόνα, βάζοντας τα κλάματα.

Δείτε το τρομερό VIDEO:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ