ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αλτίνης αντί Στάθη στην Εθνική Εφήβων

Αλτίνης αντί Στάθη στην Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων αναχώρησε το πρωί (26/6) για την Αταλάντη, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τρία προβλήματα. Ένα εξ αυτών ήταν σημαντικό, αφού ο Παναγιώτης Στάθης θα μπει στο χειρουργείο, με τον Κώστα Αλτίνη να τον αντικαθιστά.

Με προορισμό την Αταλάντη αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (26/6) η αποστολή της Εθνικής Εφήβων, προκειμένου για την έναρξη της προετοιμασίας της με φόντο το EuroBasket U18 που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου στην Σλοβακία.

Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου υποχρεώθηκε βέβαια σε μία αλλαγή στη σύνθεσή της, αφού ο Κώστας Αλτίνης αντικατέστησε τον Παναγιώτη Στάθη. Ο φόργουορντ του Περιστερίου τραυματίστηκε και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, την ώρα που ο Δημήτρης Μωραΐτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Παρασκευή (30/6) λόγω προβλήματος τραυματισμού, όπως επίσης κι ο Άγγελος Δραγάτης, που θα μπει καθυστερημένα στο προπονητικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει για την προετοιμασία τους: Νίκο Αρσενόπουλο (Ολυμπιακός), Παναγιώτη Βύρλα (Προμηθέας Πατρών), Βασίλη Γάργαλη (Πρωτέας Βούλας), Θανάση Δομπρογιάννη (Περιστέρι), Γιώργο Δουβλή (Δούκας), Άγγελο Δραγάτη (Δούκας), Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (Άρης), Γιώργο Καλαϊτζάκη (Παναθηναϊκός), Γιώργο Καμπερίδη (ΠΑΟΚ), Χάρη Λιούνη (Δούκας), Δημήτρη Μωραΐτη (ΑΕΚ), Άλφη Πιλάβιο (Παναθηναϊκός), Κώστα Τσιρογιάννη (Πιερικός Αρχέλαος) και Κώστα Αλτίνη (Carnegie High School).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ