ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ακόμη μία ήττα για τους Νέους Άνδρες

Ακόμη μία ήττα για τους Νέους Άνδρες
INTIME SPORTS

Η Εθνική Νέων Ανδρών δεν τα κατάφερε (ούτε) κόντρα στην Ουκρανία, από την οποία ηττήθηκε με 78-72. Πρώτος σκόρερ ο Αντρέας Χριστοδούλου, που σημείωσε 22 πόντους.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Διεθνες Τουρνουά της Κωνσταντινούπολης η Εθνική Νέων Ανδρών. Η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Ουκρανία, από την οποία ηττήθηκε με 78-72.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε μέχρι το -31 (26-57), αλλά στην πορεία της αναμέτρησης μπόρεσε να ρίξει τη διαφορά. Δεν κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αθήνα με... άδεια χέρια. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Αντρέας Χριστοδούλου (22 πόντοι).

Θυμίζουμε πως οι Νέοι Άνδρες παρατάσσονται με πολλές απουσίες, αφού οι 96άρηδες συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων. Μόλις ολοκληρωθεί η διοργάνωση στην Κρήτη, θα ενσωματωθούν στην αποστολή, εν όψει του Πανευρωπαϊκού της Ιταλίας (7 έως 20 Ιουλίου).

Τα δεκάλεπτα: 8-32, 22-50, 51-67, 72-78.

Ελλάδα (Μανουσέλης): Αθηνιώτης, Κεφαλάς 1, Χριστοδούλου 22 (2), Φακοπουλίδης, Μπέμπης, Σπυριδωνίδης 14 (1), Ρεκουνιώτης 8, Θεοδώρου, Χατζηνικόλας 2, Σπυρόπουλος 14, Λιάπης 11 (1).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ