ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγραβάνης: "Να βρούμε τους ρόλους μας"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει προολυμπιακού τουρνουά, τονίζοντας πως ζητούμενο είναι οι παίκτες να βρουν τους ρόλους τους.

Κατά την διάρκεια της Media Day της Εθνικής μας ομάδας, ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την προετοιμασία της "γαλανόλευκης" ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τορίνο. "Να βρούμε τους ρόλους μας", σχολίασε μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε πως: "Αγραβάνης: "Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, είναι απαιτητικές. Πρέπει να προλάβουμε να βρούμε τους ρόλους μας. Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Θα δούμε πολλά στο πρώτο φιλικό, με την Τουρκία. Σε σχέση με πέρσι θεωρώ ότι είμαι πιο ώριμος στο παιχνίδι μου.

Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα, όπως μπορώ. Η βασική διαφορά στην ομάδα είναι ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, με περισσότερη αθλητικότητα, στοιχεία που μας δίνουν μια ταυτότητα πιο γρήγορης ομάδας. Η βελτίωση του Γιάννη είναι απίστευτη, όπως τα προσόντα του. Ανοίγει το γήπεδο με όσα κάνει. Πέρα από το να σκοράρει, μπορεί να βοηθήσει επίσης δημιουργώντας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ