ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγραβάνης: "Να μειώσουμε τα λάθη"

O Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φώτη Κατσικάρκη, μιλώντας για το παιχνίδι στην Τουρκία, παρά την νίκη, στάθηκε στα λάθη που έκανε η Εθνική μας ομάδα.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Φώτη Κατσικάρη , στάθηκε στη νίκη επί της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και όχι τόσο. Η μεγαλύτερη αναφορά του Έλληνα φόργουορντ είχε να κάνει με τον αριθμό των λαθών και τη μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να συνεχίσει να κάνει η Εθνική Ομάδα στην πορεία της για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ, σχολίασε τα εξής: "Ήταν ένα δεύτερο συνεχόμενο τεστ με την Τουρκία. Γνωρίζαμε πως θα παρουσιαζόταν καλύτερη στο παρκέ, πως θα ήταν πιο μαχητικοί οι παίκτες της μπαίνοντας σε όλες τις φάσεις, ενώ είχαν και αρκετό κόσμο στο πλευρό τους στο γήπεδο. Ήταν καλό για εμάς που κρίθηκε στο τέλος και στις λεπτομέρειες. Ήταν μια καλή «πρόβα», γιατί μπορεί να συμβεί σε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Προολυμπιακό, όπως με την Κροατία ή την Ιταλία για παράδειγμα. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουμε πως σε έναν τέτοιο αγώνα δεν μετράει τόσο το τελικό αποτέλεσμα, όσο το να δεις τα λάθη σου και να μάθεις από αυτά".

Ο Αγραβάνης είναι ειλικρινής όταν η κουβέντα πηγαίνει στα λάθη: "Δεν καταφέραμε να αποφύγουμε κάποια λάθη και ο τελικός αριθμός ήταν μεγάλος. Όταν έχεις πάνω από 20 λάθη, δύσκολα κερδίζεις έναν δύσκολο αγώνα. Πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό αυτό. Το καλό ήταν πως προσπαθήσαμε στην άμυνα περισσότερο, αλλά έβαλαν και κάποια μεγάλα σουτ όπως αυτά με τον Μαχμούτογλου. Μείναμε στο πλάνο, μείναμε ενωμένοι, κάτι που θέλει ο προπονητής και γι’ αυτό φτάσαμε στη νίκη στο τέλος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ