ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

12.000 κρατήσεις σε 45' για το ματς με την Ελλάδα!

12.000 κρατήσεις σε 45' για το ματς με την Ελλάδα!

Το ενδιαφέρον των Σέρβων φιλάθλων για το αυριανό (28/6, 21:15) φιλικό με την Ελλάδα είναι τεράστιο ενώ η σέρβικη ομοσπονδία ενημέρωσε ότι έγιναν 12.000 online κρατήσεις μέσα σε 45 λεπτά!

Το αυριανό (28/6. 21:15) φιλικό με την Ελλάδα στην επιβλητική Kombank Arena του Βελιγραδίου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του να μετρήσουν τις δυνάμεις τους πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ στο Προολυμπιακό τουρνουά των Φιλιππίνων.

Σε ό,τι αφορά την ελληνική ομάδα, ο αγώνας με τους Σέρβους θα είναι το τελευταίο τεστ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πριν από το ματς με το Ιράν (4/7) για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο ενώ ο Φώτης Κατσικάρης μπορεί να υπολογίζει σε 14 παίκτες, καθώς στη Σερβία θα ενσωματωθεί ο Στράτος Περπέρογλου.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται στο Βελιγράδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον "Σάλε" ενώ η σέρβικη ομοσπονδία ενημέρωσε ότι έγιναν 12.000 online κρατήσεις μέσα σε 45 λεπτά για το σπουδαίο φιλικό! Έτσι, λοιπόν, σταμάτησε η διάθεση των προσκλήσεων μέσω Internet ενώ αύριο θα τεθούν σε κυκλοφορία άλλες 4.200 κάρτες στα εκδοτήρια της Kombank Arena!

Θυμίζουμε ότι οι Σέρβοι όρισαν ελεύθερη είσοδο για το αυριανό φιλικό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ