ΕΣΚΑΝΑ

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Κετσελίδης

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Κετσελίδης

Ο ΑΣ Πέρα βράβευσε τον παλαίμαχο αθλητή της ομάδας του και προπονητή μπάσκετ, Γιώργο Κετσελίδη, για την προσφορά και την πορεία του στον σύλλογο, αλλά και στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος του ΑΣ Πέρα, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής και ο Μιχάλης Αναστασιάδης, βράβευσαν τον παλαίμαχο αθλητή και προπονητή μπάσκετ, Γιώργο Κετσελίδη για την πορεία του, αλλά και για τα όσα προσέφερε στον σύλλογο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κετσελίδη για την πορεία του στον Σύλλογό μας και για την μετέπειτα πορεία του στον αθλητικό κόσμο και τις επιτυχίες του στο εξωτερικό. Είναι πραγματικά συγκινητικό για μας να βραβεύουμε τα δικά μας παιδιά για τις επιτυχίες τους. Γιατί όσοι ξέρετε τον Γιώργο Κετσελίδη γνωρίζετε ότι είναι οικογενειακά δεμένος με τον Σύλλογό μας αφού και οι γονείς του είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε και την γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας, όχι μόνο επειδή τίμησαν τον τότε προπονητή τους αλλά και για την αγάπη που νιώθουμε ότι συνεχίζουν να έχουν προς τον ΑΣ Πέρα!"

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Κετσελίδης

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τους προπονητές, Γιώργο Κεσίδη, προπονητή κολύμβησης και Σωσώ Τσαρούχα, προπονήτρια τένις για την απόδοση τους. Ενώ τέλος βραβεύτηκε ο Λευτέρης Ζυγούρας για την προσφορά του και τη θητεία του στο ΔΣ του ΑΣ Πέρα και τη συνέχιση της προσφοράς του ως αντιπρόεδρος από το ΔΣ του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου.

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ