ΕΣΚΑΝΑ

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Σπυριδάκης

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Σπυριδάκης

Στο παιχνίδι της Γλυφάδας με τον ΓΑΣ Ελευσίνας, ο Παναγιώτης Σπυριδάκης τραυματίστηκε σοβαρά διακομίστηκε στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του

Σε μια ανύποπτη φάση του αγώνα της Γλυφάδας με τον ΓΑΣ Ελευσίνας, ο Παναγιώτης Σπυριδάκης συγκρούστηκε με αντίπαλο, έκανε 3-4 μέτρα και μετά σωριάστηκε στο παρκέ.

Ο έμπειρος παίκτης που έχει αγωνιστεί και σε ομάδες της Α2 Ανδρών, τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου σιγά-σιγά άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις του και τελικά μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η διάγνωση του τραυματισμού του Παναγιώτη είναι κάκωση στον αυχένα και ράγισμα στον δεξιό ώμο. Ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά και όλα τα χθεσινά να μείνουν απλά μία κακή ανάμνηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Γλυφάδας: "Θα θέλαμε, μέσα από την καρδιά μας, να ευχαριστήσουμε τον κόουτς του ΓΑΣΕ κ.Μαυρογιάννη και τα παιδιά της ομάδας της Ελευσίνας για την βοήθεια, την συμπαράσταση και το μεγαλείο ανθρωπιάς που έδειξαν στον τραυματισμό ενός αντιπάλου τους. Υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί άνθρωποι, που βλέπουν το μπάσκετ σαν ένα παιχνίδι χαράς και όχι σαν αυτοσκοπό νίκης!

Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εσάς (διοικήσεις, συναθλητές, προπονητές, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΑΚ Γλυφάδας, φιλάθλους) που στο άκουσμα του τραυματισμού του Παναγιώτη σπεύσατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε την κατάσταση της υγείας του και να μας εκφράσετε την αγωνία σας και την συμπαράσταση σας".

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ