ΕΣΚΑΝΑ

Το καλάθι του... αιώνα

Το καλάθι του... αιώνα

Αυτά δεν γίνονται... Ένα απίστευτο buzzer-beater πέτυχε η Γλυφάδα στο ματς κυπέλλου με τον Προφήτη Ηλία το βράδυ της Παρασκευής, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν από το ένα καλάθι στο άλλο!

Στα 11'' οι φιλοξενούμενοι είχαν την επαναφορά της μπάλας με το σκορ στο 63-61 και καταφέρνουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση στο "Μάκης Λιούγκας".

Αυτή που μίλησε τελευταία, όμως, ήταν η Γλυφάδα με τον Μάρκο Καλάβρια να πετάει τη μπάλα από την τελική γραμμή στο άλλο καλάθι σημειώνοντας ένα καλάθι που... δεν μπαίνει ποτέ. Κι όμως! Αυτό βρήκε στόχο (66-63) και μάλιστα χωρίς ταμπλό, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και μαζί ένα απίστευτο highlight από αυτά που κυκλοφορούν στο ίντερνετ όλα αυτά τα χρόνια και δεν πιστεύει κανείς ότι είναι αληθινά! Αυτό όχι μόνο είναι αληθινό, αλλά είναι και... ελληνικό.

Για την ιστορία:

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ 66-63 (38-36)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου Γ.): Γιοβάς 4, Αναστασάκης, Καλάβριας 17(5), Δημητρίου 3(1), Κατσιέρης 7(1), Γκονουλλού 2, Γουλανδρής 2, Θεοχάρης 19(1), Βέλιου 7(1), Παλτζόγλου Α., Λίππας 5, Παριανός.

ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Κάσσης): Μουστάκας, Φωστέρης 16(2), Ευσταθίου 2, Πιστιόλης 8, Κεραμειδάς 2, Βουρνάς 5, Μόμτσος 19(2), Μπερμπεδές 6, Κάτσικας 3, Σκιαθίτης 2.

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ