ΕΣΚΑΝΑ

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Μισιακός

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Μισιακός
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μισιακός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας και δήλωσε πως αποτελεί μεγάλη τιμή γι' αυτόν

Ο 29χρονος προπονητής αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ιωνικού εδώ και τρία χρόνια, έχοντας επιδείξει σημαντικό έργο στις Ακαδημίες του συλλόγου, στην Παιδική ομάδα, αλλά και στο ανδρικό από το ποστό του ασίσταντ-κόουτς (σεζόν 2009-2010).

"Είναι τιμή που οι άνθρωποι μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Ιωνικός Νικαίας μου εμπιστεύτηκαν τη θέση του προπονητή", υποστήριξε ο Δημήτρης Μισιακός λίγο μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και συμπλήρωσε:

"Έχω δουλέψει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι υπάρχει όρεξη για κάτι καλό. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσουμε στις ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες, αλλά και να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας. Είναι σίγουρα μια σπουδαία πρόκληση για μένα".

Το βιογραφικό του Δημήτρη Μισιακού: "Ο Δημήτρης Μισιακός είχε μια σύντομη, αλλά λαμπρή καριέρα ως αθλητής. Ξεκίνησε από τον Άρη Πετρούπολης και αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Α1, με τη φανέλα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ακόμη έπαιξε στον Άλιμο, στον Απόλλωνα Πατρών, στα Τρίκαλα και στην ουγγρική MAFS Μπούντα. Από μικρή ηλικία φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο, μετρώντας συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες ως και την Νέων Ανδρών, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Βίλνιους το 2003".

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ