ΕΣΚΑΝΑ

Ο Πρωτέας Βούλας ισοφάρισε τον Ολυμπιακό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Σε τρίτο -και τελευταίο- τελικό θα λύσουν τις διαφορές τους ο Πρωτέας Βούλας με τον Ολυμπιακό, αφού το βράδυ της Δευτέρας (26/3) η ομάδα των νοτίων προαστίων ισοφάρισε τη σειρά με τους "ερυθρόλευκους" (79-71).

Σε τρίτο τελικό έστειλε τη σειρά με τον Ολυμπιακό, ο Πρωτέας Βούλας μετά την εντός έδρας επικράτησή του με 79-71 το βράδυ της Δευτέρας (26/3). Η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε τη... δουλειά της και πλέον ο τίτλος στο εφηβικό της ΕΣΚΑΝΑ θα κριθεί την Τετάρτη (28/3, 20:30) στο ΣΕΦ.

Ο νικητής θα κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ θα πάρει επίσης το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Εφήβων που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στην Κρήτη.

Σε ό,τι αφορά στον δεύτερο τελικό, ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο στο α' μέρος, αλλά με συνεχόμενα τρίποντα στη γ' περίοδο, ο Πρωτέας Βούλας έκανε την ανατροπή και πήρε αυτός την κατάσταση στα χέρια του.

Το προβάδισμα των γηπεδούχων έφτασε μάλιστα σε διψήφια επίπεδα, με το μομέντουμ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε. Παρά την αντεπίθεση που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι παίκτες του Πρωτέα Βούλας ήταν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών, έβαλαν δύο μεγάλα σουτ και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Διαιτητές: Μαυρέλης, Τζίμης, Καρύκας.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 29-34, 50-42, 79-71.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τερζής - Βλάχος): Καματερός 14, Τσακναρίδης 10 (1), Γάργαλης 13 (2), Κρανιάς 15 (2), Ματσάγγος 21 (2), Τομαρόπουλος 6 (2), Ναμίας, Βλάχος, Αδαμαντίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρυσανθόπουλος - Νικολαΐδης): Αρσενόπουλος 15 (2), Ποκουσέφσκι 7 (1), Οικονόμου 8, Τσουμάνης 18, Ρουμελιώτης 3, Κολοβέρος 14 (2), Μπαλής 6, Ζευγαράς, Περρής, Χάλιος.

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ