ΕΣΚΑΝΑ

Ο Μίλωνας... πάει όπως παλιά

Ο Μίλωνας... πάει όπως παλιά

Ο Μίλωνας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (12/10) τη γιορτή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις παλιές δόξες του ιστορικού συλλόγου να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Μία νέα προσπάθεια κάνει φέτος ο Μίλωνας, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει την ομάδα των επόμενων ετών, που θα επαναφέρει τον σύλλογο στις εθνικές κατηγορίες. Η συσπείρωση που υπάρχει εντός της ομάδας είναι μεγάλη, κάτι που επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/10), στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Με σύνθημα "πάμε όπως παλιά", οι φίλαθλοι, οι παίκτες και η ζωντανή ιστορία των "πράσινων" έδωσαν το "παρών" στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μίλωνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Περισσότερα από 1.000 άτομα δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα, με τους βετεράνους να είναι αυτοί που... ξεχώρισαν. Πως να γίνει διαφορετικά άλλωστε, όταν μιλάμε για παίκτες που υπηρέτησαν επί σειρά ετών τον Μίλωνα, με πρώτο και καλύτερο τον νυν διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Αποσκίτη.

Η γιορτή μάλιστα συνδυάστηκε με την επιβλητική εντός έδρας νίκη της ανδρικής ομάδας επί της Ευρυάλης (76-42), για την πρώτη αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Μίλωνας... πάει όπως παλιά

Σχετικά με τον ΑΟΝΣ Μίλων

Σε μια εποχή που ομάδες αναδεικνύονται ή εξαφανίζονται βάσει της οικονομικής ευρωστίας των ιδιοκτητών τους, ο Μίλωνας δείχνει το δρόμο καθώς, με συμμετοχή όλων των ανθρώπων που έχουν κατά καιρούς περάσει από τα τμήματά του, ο σύλλογος έχει παρουσία σε πλειάδα αθλημάτων στα οποία μάλιστα κάνει πρωταθλητισμό (βόλεϊ, άρση βαρών). Επίσης είναι αξιοσημείωτο πως ο Μίλωνας διαθέτει μια από τις αρτιότερες εγκαταστάσεις τένις στην Ελλάδα, με πολλά και σύγχρονα γήπεδα.

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ