ΕΣΚΑΝΑ

Ο Μίλων βράβευσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Ο Μίλων βράβευσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Ο Μίλων στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Πειραιά εντός έδρας βράβευσε μεταξύ άλλων και τον "Δράκο" Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά του στο άθλημα αλλά και γι' αυτά που έχει προσφέρει στους φιλάθλους.

Στο ημίχρονο του αγώνα του Μίλωνα με τον Φοίνικα Πειραιά για την δέκατη αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΝΑ βραβεύτηκαν άνθρωποι που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην ιστορία του Μίλωνα αλλά και του μπάσκετ γενικότερα.

Μετά την παράσταση του Συλλόγου Κρητών Νέας Σμύρνης ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Ελλήνων Βετεράνων του ΣΠΑΚΕ μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Στην συνέχεια τιμήθηκε ο Αχιλλέας Μέντζος ο οποίος έγραψε ιστορία στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από διαφορετικά πόστα. Στην αρχή ως παίκτης ανδρώθηκε στον Μίλωνα και στη συνέχεια ανέλαβε χρέη προπονητή στην ομάδα. Πλέον χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των παικτών που έχει προπονήσει.

Στο τέλος της τελετής την τιμητική του είχε και ο "Δράκος", ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Του δόθηκε ειδικό βραβείο από τον σύλλογο για όλα όσα έχει προσφέρει στον αθλητισμό γενικότερα αλλά και για τις στιγμές χαράς που έχει προσφέρει στο φίλαθλο κοινό. Οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν μια από τις μεγαλύτερες μορφές των γηπέδων.

Ο Μίλων βράβευσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη
TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ