ΕΣΚΑΝΑ

Απίστευτο! Έβαλε καλάθι καθιστός στην Β' ΕΣΚΑΝΑ

Απίστευτο! Έβαλε καλάθι καθιστός στην Β' ΕΣΚΑΝΑ

Στιγμές NBA έζησαν για λίγο στην Β' ΕΣΚΑΝΑ καθώς στο ματς Καστέλα - Ερμής, σημειώθηκε καλάθι από παίκτη των γηπεδούχων τη στιγμή που ήταν πεσμένος στο έδαφος. Δείτε το video με την απίστευτη φάση...

Εντυπωσιακά και περίεργα καλάθια δεν σημειώνονται μονάχα στα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες. Η διαφορά είναι πως όταν λαμβάνουν χώρα σε τοπικά πρωταθλήματα δεν έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε.

Η τεχνολογία όμως, βρήκε τη λύση και γι' αυτό. Ο κυβερνοχώρος ή αλλιώς ίντερνετ, δεν έφερε μόνο το Sport24.gr στις οθόνες σας, αλλά και πολλές πληροφορίες που μεταφέρονται με τρομερή ταχύτητα σε κάθε pc.

Κάπως έτσι βρήκαμε ένα καλάθι που σημειώθηκε στην Β' ΕΣΚΑΝΑ και άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους φιλάθλους ήταν στο γήπεδο, αλλά και εσάς που θα το παρακολουθήσετε.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Μαστρογεωργίου της Καστέλας, μπορεί να έπεσε στο παρκέ μετά από την διεκδίκηση της μπάλας, όμως ακόμα και καθιστός κατάφερε να πετύχει το καλάθι, δείγμα πως μάλλον το παιδί το... έχει.

Για την ιστορία, να πούμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης έπαιζε για περίπου μια δεκαετία στον Ερμή Πειραιά, στην ομάδα δηλαδή που είχε απέναντί του όταν πέτυχε το εντυπωσιακό καλάθι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ερμής τελικά πήρε τη νίκη στην παράταση, επικρατώντας με 75-72 στην παράταση.

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ