ΕΣΚΑΝΑ

"Στηρίξτε μας με την παρουσία σας"

"Στηρίξτε μας με την παρουσία σας"

Οι άνθρωποι του Ιωνικού Νικαίας έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να την στηρίξει στο ντέρμπι ανόδου με τον Εθνικό. Τι αναφέρει η ανακοίνωση για τη σύσκεψη με τη διοίκηση των Πειραιωτών και την διοργανώτρια αρχή.

Το παιχνίδι του Ιωνικού Νικαίας με τον Εθνικό Πειραιά που θα κρίνει ποιος από τους δύο θα ανέβει στην Γ' Εθνική πλησιάζει (9/4) και η διοίκηση της ομάδας της Νίκαιας έκανε κάλεσμα στον κόσμο της μέσω ανακοίνωσης.

Παράλληλα ενημερώνει για την σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο συλλόγων και την διοργανώτρια αρχή για το συγκεκριμένο ματς το οποίο θα παρακολουθήσουν από κοντά και φίλαθλοι του Εθνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:

"Ο Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας θα φιλοξενήσει την Μ. Δεύτερα 9 Απρίλη την ομάδα του Εθνικού Πειραιά σε έναν αγώνα κορυφής για την 25η (προτελευταία) αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΝΑ.

Εν όψη της κρίσιμης αυτής συνάντησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, στα γραφεία της ΕΣΚΑΝΑ, σύσκεψη προετοιμασίας με την συμμετοχή της διοργανώτριας αρχής και εκπροσώπων των διοικήσεων των δύο ομάδων.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του Α.Ο Ιωνικός Νικαίας ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της διοίκησης του Εθνικού Π. για οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της στο Κλειστό γυμναστήριο Πλάτωνας της Νίκαιας, παρά τις όποιες διαδικαστικές επιφυλάξεις διατυπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης.

Με γνώμονα τις καλές σχέσεις φιλάθλων και διοικήσεων των δύο Συλλόγων και αναδεικνύοντας τις αξίες και τον μπασκετικό πολιτισμό και ήθος που πρεσβεύει ο Ιωνικός από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του, θεωρήσαμε χρήσιμο να παραλάβει ο Εθνικός 300 εισιτήρια για τον μεταξύ μας αγώνα. Παράλληλα, διευθετήθηκαν και οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα.

Σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος η οικογένεια του Ιωνικού – φίλαθλοι, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλητές - διαφυλάξαμε ως κόρη οφθαλμού το ευ αγωνίζεσθε. Διατηρήσαμε φιλικές και ισότιμες σχέσεις με όλες τις ομάδες που συναγωνίζονται στο Πρωτάθλημα. Σε μια εποχή που η Ελληνική κοινωνία βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση, ο αλληλοσεβασμός που υπάρχει με όλες τις ομάδες είναι μια σημαντική παρακαταθήκη, εξ’ ίσου σημαντική με την υλοποίηση του στόχου, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ετοιμαζόμαστε να φιλοξενήσουμε τον ιστορικό σωματείο του Εθνικού σε φίλαθλο πνεύμα και έναν αγώνα αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.

Απευθύνουμε πρόσκληση στον πολυπληθή κόσμο του Ιωνικού να στηρίξει με την παρουσία του την καθοριστική προσπάθεια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος - την οποία επιτυγχάνει η Ομάδα μας μόνο αν κερδίσει και τους δύο εναπομείναντες αγώνες. Ευελπιστούμε να τον ξανακάνουμε χαρούμενο.

Τέλος, καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να παρακολουθήσουν τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ Πλάτωνας στις 9 Απριλίου στις 21.00.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας"

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ