ΕΣΚΑ

Χτυπήθηκαν μπασκετμπολίστες στα επεισόδια του Μετς

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΑΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΑΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα επεισόδια που έγιναν στο Μετς είχαν ως θύματα αθλητές του Ζέα Ερυθρού, που έφταναν στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Αρίωνα. Αναβλήθηκε ο αγώνας για τη Δ' ΕΣΚΑ.

Τα επεισόδια που έγιναν έξω από το Μετς το βράδυ του Σαββάτου (9/12), μετά τη λήξη του αγώνα της Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εθνικό Πειραιά δεν περιορίστηκαν στις υλικές ζημιές και τις φθορές των αυτοκινήτων και των μηχανών που ήταν παρκαρισμένα έξω από το γήπεδο.

Θύματα του μένους των χούλιγκαν που βρέθηκαν στο σημείο και πέταξαν φωτοβολίδες, μολότοφ και καδρόνια ήταν αθλητές του Ζέα Ερυθρού, οι οποίοι έφταναν εκείνη την ώρα στο γήπεδο για το παιχνίδι της Δ' ΕΣΚΑ με τον Αρίωνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια μέλη της αποστολής του Ζέα Ερυθρού χτυπήθηκαν από τους χούλιγκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και ένας εξ αυτών μάλιστα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όπως είναι φυσικό, η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ