ΕΣΚΑ

Τρομερό buzzer beater σε αγώνα Παίδων της ΕΣΚΑ

Τρομερό buzzer beater σε αγώνα Παίδων της ΕΣΚΑ
STOLISVAGGELIS

Η TeleUnicom BAC ισοφάρισε τη σειρά των τελικών του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ με τον Δούκα (2-2), χάρη στο απίστευτο buzzer beater τρίποντο του Νίκου Παπαγεωργίου. Δείτε πως τα κατάφερε ο πιτσιρικάς που... μιμήθηκε τον Στίφεν Κάρι! (VIDEO)

Η σειρά των τελικών του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ ήρθε στα ίσα (2-2) το βράδυ της Πέμπτης (7/4), αφού η TeleUnicom BAC επικράτησε εντός έδρας του Δούκα (62-59), παρατείνοντας την αγωνία αναφορικά με την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Η ομάδα του Τάκη Μπακογιώργου ξεκίνησε έχοντας το πάνω χέρι (2-0) και το πλεονέκτημα έδρας, αλλά οι δύο σερί νίκες των "μελανόλευκων" του Κώστα Παταβούκα ανέτρεψαν τα δεδομένα, με τον πρωταθλητή να κρίνεται την Τετάρτη (13/4) στο "Δαΐς". Το πλέον εντυπωσιακό βέβαια είναι πως κρίθηκε ο δεύτερος τελικός. Με buzzer beater τρίποντο του Νίκου Παπαγεωργίου από τα δέκα μέτρα!

Τρομερό buzzer beater σε αγώνα Παίδων της ΕΣΚΑ

Ο Νίκος Παπαγεωργίου πήρε το μεγάλο σουτ, ευστόχησε και έβαλε το κατάλληλο αλατοπίπερο σε μια σειρά που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Παίδων στην ΕΣΚΑ.

Διαιτητές: Πόντας - Ραχιώτης.

Τα δεκάλεπτα: 10-14, 22-36, 35-46, 62-59.

TeleUnicom BAC (Παταβούκας): Δήμος, Ηλιόπουλος Δ. 8, Νάσσου, Γιαννόπουλος 8, Ηλιόπουλος Ν., Κόλτηρης 7 (1), Προίσκος 9 (1), Αρσενόπουλος 11 (3), Λουκαΐτης, Παπαγεωργίου 13 (3), Γκικαπέππας, Καραγιώργης 6.

Δούκας (Μπακογεώργος): Καψής, Τσουργιάννης 13, Τσικόπουλος, Σακελλαρίου 13 (3), Ρογκαβόπουλος 11, Περίδης, Παππάς, Μπότσι 18 (2), Βερτζάγιας 4, Τσακίρης, Ορφανόπουλος, Κιόρρι.

Απολαύστε το buzzer beater τρίποντο του πιτσιρικά της Teleunicom BAC

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ