ΕΣΚΑ

Τα αδέλφια Μαλέλη στα Μελίσσια

Τα αδέλφια Μαλέλη στα Μελίσσια

Σε διπλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα των Μελισσίων, η οποία επένδυσε αποκτώντας τα αδέλφια Μαλέλη. Ο Φώτης και ο Βαγγέλης είναι διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες και πέρσι αγωνιζόντουσαν στην ΑΕΚ

Μετά την περσινή άνοδο της εφηβική ομάδας στην Α' κατηγορία τα Μελίσσια συνεχίζουν να επενδύουν στην παραγωγική διαδικασία. Ο σύλλογος των Βορείων προαστίων απέκτησε τους διεθνείς με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες, Φώτη και Βαγγέλη Μαλέλη. Τα αδέλφια Μαλέλη την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόντουσαν στην ΑΕΚ, όμως από φέτος θα ενισχύουν τις προσπάθειες της εφηβικής ομάδας των Μελισσίων που θα βρίσκεται ανάμεσα στις 12 καλύτερες της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μελισσίων αναφέρει

" Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση δύο πολύ ταλαντούχων παικτών οι οποίοι θα ενισχύσουν την εφηβική ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους.

Ο λόγος για τους αδελφούς Μαλέλη, τον Φώτη (ύψος 2.02) και τον Βαγγέλη (ύψος 1.97), που είναι δίδυμοι και γεννημένοι το 1997. Τα αδέλφια Μαλέλη είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές μας ομάδες και αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα της ΑΕΚ.

Η εφηβική ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων πέτυχε πέρσι την άνοδο στην Α' Κατηγορία, γεγονός που τη φέρνει στις 12 καλύτερες ομάδες της Αθήνας.

Καλωσορίζουμε τον Φώτη και τον Βαγγέλη στην οικογένειά μας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ