ΕΣΚΑ

Σημαντική συνεργασία για τον Σπόρτιγκ

Σημαντική συνεργασία για τον Σπόρτιγκ

Ο Σπόρτιγκ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την "Peugeot Γκάλλο" για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποκτώντας έναν σημαντικό χορηγό.

Η νέα αγωνιστική περίοδος στην Α ΕΣΚΑ ξεκινά τη Δευτέρα (2/10), με τον Σπόρτιγκ να υποδέχεται στα Πατήσια τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση. Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν με το δεξί τη σεζόν, στην οποία θα έχουν την στήριξη ενός πολύ σημαντικού συμπαίκτη. Πρόκειται για την "Peugeot Γκάλλο", η οποία θα συνδράμει στις προσπάθειες της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ!

Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια του ανδρικού τμήματος στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, ενώ το λογότυπο της εταιρείας θα κοσμεί την φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου.

Η ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ αποτελεί επίσημο διανομέα και εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Peugeot από το 1996, ενώ δραστηροποιείται στην πώληση επιλεγμένων μεταχειρισμένων οχημάτων και στις ασφάλειες αυτοκινήτων. Η εταιρεία έχει σαν πρωταρχικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς αυτούς. Γι’ αυτόν το λόγο έχει διαγράψει μια επιτυχημένη, ανοδική πορεία στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ

Επίσημος Διανομέας Peugeot

Τσούντα 72, Νέα Χαλκηδόνα - Αθήνα

Τηλ: 210 25 33 002

Ο σύλλογος καλωσορίζει την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ στην οικογένεια του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ"!

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ