ΕΣΚΑ

Σεμινάριο για τους νέους κανονισμούς από την ΕΣΚΑ

Σεμινάριο για τους νέους κανονισμούς από την ΕΣΚΑ

Την Πέμπτη η ΕΣΚΑ διοργανώνει ημερίδα με ομιλητή τον Κώστα Κορομηλά για τις αλλαγές στους κανονισμούς και τις τροποποιήσεις που θα υπάρξουν από 1η Οκτώβρη.

Το μπάσκετ αλλάζει από την 1η Οκτωβρίου και όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Sport24.gr, όσα γνωρίζαμε για τα βήματα διαφοροποιούνται σε μεγάλο βαθμό από την επόμενη εβδομάδα.

Η FIBA προχώρησε σε αλλαγές που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την επίθεση, όμως ακόμα ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες. Γι αυτό και η ΕΣΚΑ διοργανώνει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σεμινάριο, προκειμένου όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα, να μάθουν τι ακριβώς θα ισχύει από εδώ και στο εξής.

Στις 5.30 μ.μ., λοιπόν, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Παπάγου στον Οδό Κύπρου, ο Εθνικός Καθηγητής Διαιτησίας Κώστας Κορομηλάς θα είναι ομιλητής στην ημερίδα της ΕΣΚΑ για τους νέους κανόνες και τις τροποποιήσεις τους. Κι έτσι πολλές από τις απορίες που υπάρχουν θα λυθούν. Διότι δεν είναι μόνο τα βήματα που αλλάζουν. Είναι και το αντιαθλητικό που γίνεται ακόμα πιο αυστηρό, αλλά η αποβολή ενός αθλητή.

Σεμινάριο για τους νέους κανονισμούς από την ΕΣΚΑ
TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ