ΕΣΚΑ

"Σε πολύ καλή μέρα ορισμένοι παίκτες"

"Σε πολύ καλή μέρα ορισμένοι παίκτες"

Ο προπονητής του Διαγορα, Γιάννης Παύλος μίλησε για την απίστευτη - από πλευράς σκορ- νίκη της ομάδας του κόντρα στα Μελίσσια, αλλά και την άνοδο.

Το βράδυ της Δευτέρας (28/4) στο Αιγάλεω πραγματοποιήθηκε ένα απίστευτο παιχνίδι, με τον πρωταθλητή της Α' ΕΣΚΑ Διαγόρα να επικρατεί των Μελισσίων με 131-124 στην δεύτερη παράταση .

Το Sport24.gr μίλησε με τον προπονητή του Διαγόρα, Γιάννη Παύλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και την άνοδο της ομάδας του.

" Είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας στην επίθεση. Η διακοπή του Πάσχα μας επηρέασε, καθώς τα παιδιά έβγαλαν μεγαλύτερη ενέργεια στο κομμάτι της επίθεσης. Το ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν 49-50 για τα Μελίσσια. Στην επανάληψη ορισμένοι παίκτες των δύο ομάδων ήταν σε πολύ καλή μέρα, καθώς είχαν υψηλά ποσοστά στα σουτ και το σκορ ανέβηκε.

Εμείς ήμασταν πίσω στο σκορ, αλλά με επιμέρους σκορ 36-9 καταφέραμε να προηγηθήκαμε. Παρόλα αυτά, το ματς στην παράταση. Εκεί οι δύο ομάδες ήταν πολύ εύστοχες και στη συνέχεια μετα φάουλ που έγιναν το σκορ πήγε εκεί", ανέφερε ο Γιάννης Παύλος.

Στη συνέχεια, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο είπε: " Είχαμε την στήριξε την διοίκησης και όλοι έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα από σκληρή δουλειά. Εμείς ήμασταν νεοφώτιστοι, όμως κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα, παίξαμε πολύ καλά και πήραμε δίκαια την άνοδο".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ