ΕΣΚΑ

Πήραν και Παρασκευόπουλο τα Μελίσσια

Πήραν και Παρασκευόπουλο τα Μελίσσια

Δυναμικά έχει στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα των Μελισσίων, η οποία μετά την απόκτηση του Γιώργου Τύρλα ανακοίνωσε και τη συμφωνία της με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο

Τα Μελίσσια επέστρεψαν στην Α' ΕΣΚΑ και ο πήχης φαίνεται να μπαίνει εξαρχής ψηλά. Η ομάδα των βορείων προαστίων από τις πρώτες κινήσεις της δείχνει ότι θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Σταϊκόπουλος δημιουργεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Μετά την απόκτηση του Γιώργου Τύρλα, σήμερα (22/6) οι "πορτοκαλί" ανακοίνωσαν ακόμα έναν παίκτη με προϋπηρεσία από εθνικές κατηγορίες. Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Φιλαθλητικό και Πεντέλη θα ενισχύσει τα Μελίσσια στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του αθλητή Γιάννη Παρασκευόπουλου. Ο Γιάννης έχει πρωταγωνιστήσει στις εθνικές κατηγορίες με τον Φιλαθλητικό και την Πεντέλη ενώ πέρσι ήταν αντίπαλός μας με την ομάδα του Ποσειδώνα Ψυχικού. Η εμπειρία του Γιάννη, το ταλέντο του, αλλά και το εξαίρετο ήθος και ο χαρακτήρας του, προσθέτουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά στην ομάδα μας για μια πρωταγωνιστική πορεία. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Μελισσίων και του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ