ΕΣΚΑ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στον τελικό του U21

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στον τελικό του U21
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον τελικό του Final Four του U21 της ΕΣΚΑ. Επέστρεψε στη δράση ο Αντώνης Κόνιαρης μετά από ένα χρόνο. Ο Νίκος Καμαριανός "καθάρισε" για την ΑΕΚ με δύο κλεψίματα και ισάριθμα καλάθια στα τελευταία 15.8'' του δεύτερου ημιτελικού.

Στον τελικό του U21 της ΕΣΚΑ προκρίθηκαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που ξεπέρασαν το εμπόδιο της Νίκης Αμαρουσίου και του Ιωνικού Νικαίας, αντίστοιχα, στους ημιτελικούς του Final Four. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το βράδυ της Παρασκευής (13/5) στο κλειστό της "Κοκκινιάς" στο Μαρούσι, με το "τριφύλλι" να κυνηγά το 3/3 απέναντι στην "Ένωση", αφού είχε επικρατήσει των "κιτρινόμαυρων" στις δύο αναμετρήσεις της regular season.

Ο Παναθηναϊκός, υπό των Κώστα Παπαδόπουλο, επιβλήθηκε της Νίκης Αμαρουσίου (89-82) με την είδηση της... επιστροφής του Αντώνη Κόνιαρη να είναι μεγαλύτερη αυτής της νίκης. Ο 19χρονος κόμπο γκαρντ πάτησε παρκέ μετά από ένα (!) χρόνο απουσίας λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, είχε 23 πόντους με 5 τρίποντα και ηγήθηκε της προσπάθειας των "πρασίνων" μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας (64-62) κυρίως χάρη στον Νίκο Καμαριανό. Ο πρώην παίκτης του "τριφυλλιού" ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού έκανε δύο κλεψίματα και έβαλε δύο καλάθια στα τελευταία 15.8'' δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ