ΕΣΚΑ

Οι "μικροί" της ΑΕΚ έκαναν το 2/2 με Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί η ΑΕΚ να ηττήθηκε στο φινάλε από την Στρασμπούρ για το Basketball Champions League, αλλά τα μηνύματα που εστάλησαν από την Αθήνα ήταν ευχάριστα. Οι παίδες και οι έφηβοι των "κιτρινόμαυρων" ακολούθησαν τα χνάρια των "μεγάλων", νικώντας τον Παναθηναϊκό!

Η προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ σε επίπεδο υποδομών είναι μεγάλη, κι αφορά στη δυνατότητα να βγουν παίκτες από τα σπλάχνα της για την ανδρική ομάδα. Οι "κιτρινόμαυροι" ποντάρουν πολλά στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου την τελευταία τριετία, με την παρουσία των Βαγγέλη Τσεπέλη (παιδικό) και Νίκου Χατζή (εφηβικό) να αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της διάθεσης για πρόοδο στο κομμάτι της παραγωγής ταλέντων.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι θετικά, με τις δύο χθεσινές (7/11) νίκες επί του Παναθηναϊκού να αποτελούν μία ακόμη αφορμή για αισιοδοξία. Οι Παίδες επιβλήθηκαν με 79-67, ενώ αμέσως μετά οι Έφηβοι έκαμψαν την αντίσταση των "πρασίνων" στη β' παράταση με 87-80. Κορυφαίοι στη νίκη της εφηβικής ομάδας των "κιτρινόμαυρων" ήταν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος (29 πόντοι) και Μάνος Χατζηδάκης (28 πόντοι).

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ