ΕΣΚΑ

Μαραγκός: "Δεν το είχα στο μυαλό μου..."

Μαραγκός: "Δεν το είχα στο μυαλό μου..."

Ο πρώτος σκόρερ της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων, Πάρης Μαραγκός μιλάει στο Sport24.gr για τον τίτλο που κέρδισε, τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του...

Ο Πάρης Μαραγκός εκτός από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης μαζί με τον συμπαίκτη του Φώτη Ζούμπο, ενώ την πεντάδα έκλεισαν οι Λίνος Χρυσικόπουλος (Άρης), Δημήτρης Καραμπέκης (Πανσερραϊκός) και Ευστάθιος Παπαδιονυσίου (Ίκαρος Καλλιθέας).

Ο 17χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε αρχικά στο Sport24.gr για τον Άρη, ο οποίος στέφθηκε τελικά πρωταθλητής...

" Θα θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να φτάσουμε στην κορυφή, αλλά ο Άρης ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και έδειχνε να έχει "χτιστεί" για να βγει πρώτος.

Ήταν πολύ δυνατός, εμείς προσπαθήσαμε για την πρώτη θέση, όμως δεν τα καταφέραμε", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε στη συνέχεια όσον αφορά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ που κατέκτησε:

" Μέχρι να ανακοινώσουν ότι είμαι πρώτος σκόρερ του τουρνουά δεν το είχα στο μυαλό μου, δεν μου είχε περάσει σαν σκέψη. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, δεν το επιδίωξα ήρθε μόνο του, όπως είπα δεν το είχα στο μυαλό μου, αλλά σίγουρα είναι κάτι που με χαροποιεί".

Έπειτα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού: " Έχω παίξει και στην πρώτη ομάδα και μπορώ να πω ότι ήταν συγκλονιστική εμπειρία, ήταν πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο για μένα".

Στη συνέχεια τόνισε ότι το μέλλον του βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού... " Όσον αφορά το μέλλον θα μεταβώ στην Αμερική, όπου θα παίξω πρώτα σε ένα high school και στη συνέχεια θα πάω σε κολέγιο με στόχο να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο, πιστεύω ότι οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού είναι λίγο παραμελημένες και πηγαίνω στο εξωτερικό για νέες εμπειρίες".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ