ΕΣΚΑ

Live Streaming: OΦΗ Ηρακλείου - Αιγάλεω

Live Streaming: OΦΗ Ηρακλείου - Αιγάλεω

Μετά από πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί εκεί, αλλά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αιγάλεω “Σταύρος Βενέτης” με ίδια ώρα έναρξης (19:45), με αμοιβαία αλλαγή έδρας.

Η ιστορία του ωραίου νέου με τον παλιό που είναι… αλλιώς είναι πολύ γνωστή για να επαναλαμβάνεται συνεχώς, όμως είναι και πολύ επίκαιρη στην αναμέτρηση του ΟΦΗ Ηρακλείου με το Αιγάλεω. Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην 5η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ (Δευτέρα 30 Οκτωβρίου) και οι κάμερες του telesport.gr βρίσκονταιι εκεί για να απαθανατίσουν κάθε λεπτομέρεια του ματς!

Ο ενθουσιασμός για την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του οδηγεί τον ΟΦΗ, τον σύλλογο από το Νέο Ηράκλειο Αττικής με 25ετή παρουσία στον χώρο του μπάσκετ. Η ομάδα του Κυριάκου Κοσμίδη παρ’ ότι νεοφώτιστη παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στα εντός έδρας παιχνίδια της, όπου νίκησε τον Αχαρνής (64-60) και ηττήθηκε στην παράταση από τον Τυφώνα (74-76).

Η νίκη απέναντι στο αήττητο Αιγάλεω, ένα από τα «βαριά» χαρτιά της κατηγορίας, μοιάζει πραγματικά με άθλο. Το σωματείο από τα δυτικά προάστια προηγείται στη βαθμολογία με 4/4 νίκες (μαζί με τον Ηλυσιακό) και στο περασμένο του ματς έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Κουκάκι (107-56). Για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ομάδα της κατηγορίας ξεπερνά τους 100 πόντους, σημάδι του επιθετικού πλουραλισμού και της ποιότητας του ρόστερ στην ομάδα του Δημήτρη Λιόγα.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ