ΕΣΚΑ

LIVE Streaming: ΓΣ Ηλιούπολης - Σπόρτιγκ

LIVE Streaming: ΓΣ Ηλιούπολης - Σπόρτιγκ

Παρακολουθήστε ζωντανά (LIVE Streaming) την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ηλιούπολη και το Σπόρτιγκ (21:00), για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Στην Ηλιούπολη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 6ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών την πρώτη αγωνιστική του Νοεμβρίου (Δευτέρα 6/11), όπου θα διεξαχθεί ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της ημέρας. Η Ηλιούπολη υποδέχεται τον Σπόρτιγκ και οι δύο ομάδες φιλοδοξούν να συνεχίσουν την καλή πορεία τους ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η Ηλιούπολη έρχεται από μια ήττα στον πόντο (63-64) από το Χαλάνδρι, αλλά προηγουμένως είχε μετρήσει τρεις συνεχόμενες νίκες. Οι δύο απ’ αυτές έγιναν στα ισάριθμα ματς που έχουν δώσει εντός έδρας. Το 82-54, με το οποίο ο ΓΣ Ηλιούπολης νίκησε το Κουκάκι πριν δύο εβδομάδες, αποτελεί τη δεύτερη ευρύτερη νίκη σε διαφορά πόντων (+28) που έχει καταγραφεί στην κατηγορία, αν εξαιρεθούν μόνο τα ματς του πρωτοπόρου Αιγάλεω.

Ο Σπόρτινγκ θα’ λεγε κανείς ότι… πείσμωσε μετά τη βαριά ήττα από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας τη δεύτερη αγωνιστική. Η ιστορική ομάδα των Πατησίων έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες, δεχόμενη μάλιστα μόλις 55,3 πόντους μέσο όρο, και θέλει να συνεχίσει το σερί της και στο γήπεδο της Ηλιούπολης με το δεύτερο συνεχόμενο διπλό της.

Η κάμερα του telesport.gr θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα 6/11 (ώρα έναρξης 21:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης για να καταγράψει όλες τις μάχες της ρακέτας, σε μια αναμέτρηση που θεωρείται κρίσιμη για μια θέση στα πλέι οφ ανόδου.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ