ΕΣΚΑ

Live Streaming: Αργοναύτης - Τυφώνας

Live Streaming: Αργοναύτης - Τυφώνας

Ο Αργοναύτης Ραφήνας υποδέχεται τον Τυφώνα (21:00), για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming την αναμέτρηση.

Το πρώτο του ροζ φύλλο σε εντός έδρας αγώνα θα διεκδικήσει ο νεοφώτιστος Αργοναύτης Τριγλίας στην αναμέτρηση εναντίον του Τυφώνα (13 Νοεμβρίου) μπροστά στην κάμερα του telesport.gr! H ομάδα της Ραφήνας έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ, όμως αμφότερες ήταν μακριά από το σπίτι της.

Υπάρχουν, βέβαια, σοβαρά… ελαφρυντικά σ’ αυτό, δεδομένου ότι τα πρώτα τρία παιχνίδια που έδωσε ως γηπεδούχος ο Αργοναύτης είχε αντιπάλους τις κατά τεκμήριο πιο πλήρεις ομάδες της κατηγορίας (Αιγάλεω, Ηλυσιακός, Ιωνικός Ν.Φ.). Με εξαίρεση το ματς με το Αιγάλεω (το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά από το telesport.gr, για το video πατήστε εδώ), η ομάδα της Ραφήνας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική με Ηλυσιακό (67-69) και Ιωνικό Ν.Φ. (72-73), όπου γνώρισε την ήττα στο τελευταίο σουτ!

Ο Τυφώνας μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο τοπικό ντέρμπι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ (76-74 στην παράταση) υποχώρησε σε… απλή βροχή. Η ομάδα γνώρισε πέντε συνεχόμενες ήττες, έχοντας «βγάλει» όμως κι αυτή δύσκολο πρόγραμμα. Το παιχνίδι της Ραφήνας θεωρείται το καλύτερο «εφαλτήριο» για την ιστορική ομάδα του Ηρακλείου, ώστε να δικαιολογήσει το όνομά της και να επιστρέψει στα ροζ φύλλα, που θα την ανεβάσουν και βαθμολογικά.

Στο telesport.gr (Κανάλι LIVE 1) μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε δευτερόλεπτο της σημαντικής αναμέτρησης (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 21:00), όπως και κάθε αγωνιστική Δευτέρα της Α’ ΕΣΚΑ.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ