ΕΣΚΑ

Κυπελλούχος ΕΣΚΑ ο Διαγόρας Δρυοπιδέων

Κυπελλούχος ΕΣΚΑ ο Διαγόρας Δρυοπιδέων

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κερδίζοντας το Κορωπί (65-63) στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, με τον Γιάννη Ζακυνθινό να πετυχαίνει το σουτ της νίκης στα 3'' για το τέλος.

Μπορεί να τους χωρίζει μια κατηγορία, αλλά στο παρκέ αυτό δεν φάνηκε. Το Κορωπί ήταν το φαβορί στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, αλλά στο τέλος χαμογέλασε η ομάδα του Σπύρου Σαμόλη. Εν μέσω του αγώνα που δίνει για άνοδο στη Β' Εθνική, η ομάδα με έδρα το Αιγάλεω (αλλά βαθιές ρίζες από την Κύθνο) επιβλήθηκε του Κορωπίου (65-63) στον τελικό που διεξήχθη στην Κυψέλη, έχοντας για άνθρωπο της τελευταίας στιγμής τον Γιάννη Ζακυνθινό.

Ο έμπειρος γκαρντ σκόραρε με 3'' για το τέλος, χαρίζοντας τη νίκη - τίτλο στην ομάδα του, αφού η προσπάθεια που πήρε ο Γιώργος Κερασοβίτης από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή δεν κατέληξε στον στόχο.

Πρώτος σκόρερ για τον Διαγόρα Δρυοπιδέων ήταν ο Γιάννης Ζακυνθινός (17π.), με τον Ηλία Εμίρη (11π.) να τον ακολουθεί, "πληγώνοντας" την πρώην ομάδα του. Από την άλλη, πλευρά ο Δημήτρης Καραδολάμης (20π.) ήταν αυτός που ξεχώρισε για το Κορωπί.

Κορωπί - Διαγόρας Δρυοπιδέων 63-65

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 22-25, 43-48, 63-65.

Διαιτητές: Τσώνος - Αποστολίδης - Αντερριώτης.

ΚΟΡΩΠΙ (Κατσούνης): Δήμας 10 (1), Αγόρης 3 (1), Θεοδωράκος, Καραδολάμης 20 (2), Κερασοβίτης 6, Αμπαράς 11 (1), Αγγελόπουλος 8, Ντάλλης 2, Σταθόπουλος 3.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (Σαμόλης): Παπαποστόλου 3 (1), Ζακυνθινός 17, Καραλής, Διαμαντόπουλος 5 (1), Μαυροειδάκος 9, Καρασταμάτης 6 (2), Παπαδολιάς 6 (1), Εμίρης 11 (1), Ντιφαντής 6, Καράμπαμπας 2.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ