ΕΣΚΑ

Κλωτσιές, μπουνιές και τραυματισμοί σε αγώνα της Δ' ΕΣΚΑ

Κλωτσιές, μπουνιές και τραυματισμοί σε αγώνα της Δ' ΕΣΚΑ

Κλωτσιές, μπουνιές και γενική σύρραξη σε παιχνίδι της Δ’ ΕΣΚΑ την Κυριακή που μας πέρασε (25/02). Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της Κιβωτού του Κόσμου με τη Νίκη Αθηνών.

Τον Ιούνιο του 2016 συστήθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Κιβωτός του Κόσμου. Ο εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός ασχολείται εκτενώς με τον αθλητισμό και δη με το μπάσκετ κι έτσι πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί και αγωνιστικό τμήμα, το οποίο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑ. Μόνο που στο πρόσφατο ματς με τη Νίκη Αθηνών, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο...

Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, όλα ξεκίνησαν 3:48 πριν από το φινάλε, όταν ένας από τους παίκτες της Κιβωτού του Κόσμου είχε έντονη λογομαχία με τον πάγκο της Νίκης Αθηνών, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο τεχνικές ποινές και να αποβληθεί. Η ένταση όχι απλά δεν εκτονώθηκε αλλά έγινε πιο έντονη, με τους υπόλοιπους παίκτες των γηπεδούχων να λογομαχούν επίσης με τους αντιπάλους τους σε έντονο ύφος κι εν τέλει τον "πρωταγωνιστή" να επιτίθεται με γροθιές σε παίκτες της Νίκης Αθηνών.

Όπως ήταν επόμενο, ακολούθησε γενική σύρραξη. " Παίκτες και των δύο ομάδων τόσο από τους πάγκους όσο κι από τον αγωνιστικό χώρο συνεπλάκησαν μεταξύ τους με μπουνιές κλωτσιές και σπρωξίματα", αναφέρεται στην έκθεση των διαιτητών. Ο παίκτης των γηπεδούχων από τον οποίο ξεκίνησε ξεκίνησε το περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και πήγε στο ΚΑΤ, ενώ στο νοσοκομείο πήγε και αθλητής των φιλοξενούμενων έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, πήγε στο νοσοκομείο μετά από κλωτσιά στο κεφάλι από παίκτη της Κιβωτού του Κόσμου. Η έκθεση των διαιτητών αναφέρει ακόμα ότι ο τραυματισμός του αθλητή που πήγε στο ΚΑΤ ήρθε από αντιπάλους " που τον είχαν στριμώξει σε μία γωνία και τον κλώτσησαν με δύναμη καθώς και του έριξαν μπουνιές"!

Στη συνέχεια, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη συμπεριφορά του εφόρου της Κιβωτού του Κόσμου, Σκορδά Χ., ο οποίος έβρισε τους διαιτητές και τη γραμματεία, ενώ απειλούσε και τον αντίπαλο προπονητή, πριν τελικά απομακρυνθεί από το κλειστό του Ρουφ. Εν τέλει, ο αγώνας άρχισε ξανά στις 19:25 και για την ιστορία ολοκληρώθηκε με 77-71 υπέρ των φιλοξενούμενων.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ