ΕΣΚΑ

"Καμπάνα" σε Αιγάλεω

"Καμπάνα" σε Αιγάλεω
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΣΚΑ τιμώρησε το Αιγάλεω για τα επεισόδια σε αγώνα της ομάδας Παίδων με αυτή της Αναγέννησης Πετραλώνων. Σειρά παίρνει ο Αθλητικός Εισαγγελέας.

Πριν από μία εβδομάδα (πιο συγκεκριμένα, στις 24/3), ο αγώνας του Αιγάλεω με την Αναγέννηση Πετραλώνων για το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑ διεκόπη μετά από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των ομάδων. Η σύρραξη που προκλήθηκε έφτασε μέχρι... το παρκέ, με τους διαιτητές και τους προπονητές να μαζεύουν τα παιδιά στα αποδυτήρια προκειμένου να τα προστατεύσουν.

Η αντίδραση της ΕΣΚΑ στα επεισόδια ήταν άμεση αφού σήμερα (2/4) ανακοινώθηκε η τιμωρία του Αιγάλεω, θεωρώντας τους οπαδούς του ως υπαίτους των επεισοδίων. Αυτή βέβαια είναι μόνο η αρχή, αφού τώρα τον λόγο θα πάρει ο Αθλητικός Εισαγγελέας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑ, στο Αιγάλεω επιβάλλεται:

1) Μηδενισμός παιδικής ομάδας του ΑΟ Αιγάλεω με το σκορ της διακοπής. (Άρθρο 82 του πειθαρχικού δικαίου).

2) Αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Παίδων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. (Άρθρο 82 του πειθαρχικού δικαίου).

3) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στην έδρα της παιδικής ομάδας του σωματείου.(Άρθρο 82 του πειθαρχικού δικαίου).

4) Καταβολή ζημιών του γηπέδου Απόλλωνος (Βάσει προκήρυξης Παίδων - Εφήβων).

5) Παραπομπή φακέλου στον Αθλητικό Εισαγγελέα

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ