ΕΣΚΑ

Η απάντηση της Δάφνης στις καταγγελίες της Ενωσης Ιλίου

Η απάντηση της Δάφνης στις καταγγελίες της Ενωσης Ιλίου

"Αποκριάτικη" χαρακτήρισε η Δάφνη την ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου για τα επεισόδια που καταγγέλλει ότι συνέβησαν την Κυριακή στον εφηβικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ενωσης Ιλίου περί " αλητείας και συμμοριών που επιτέθηκαν και χτύπησαν γονείς" στον αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος ΕΣΚΑ με τη Δάφνη το απόγευμα της Κυριακής, ακολούθησε και η απάντηση.

Η Δάφνη χαρακτήρισε την ανακοίνωση της Ενωσης Ιλίου " αποκριάτικη" και τόνισε ότι αυτά που καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τα όσα συνέβησαν στο κλειστό "Μιχάλης Μουρούτσος" το απόγευμα της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δάφνης:

" Αποκριάτικες ανακοινώσεις…

Με αφορμή την “Αποκριάτικη” ανακοίνωση του Α.Ο. Ένωση Ιλίου, μετά τον αγώνα του Εφηβικού πρωταθλήματος στο κλειστό “Μ. Μουρούτσος”, ο Α.Ο. Δάφνης θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:
Τη Κυριακή (19/2) διεξήχθη ένα όμορφο και συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές εφηβικές ομάδες.

Η ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κυμάνθηκε σε άκρως αθλητικά πλαίσια, οι ομάδες αποχώρησαν από το παρκέ του “Μ. Μουρούτσος” χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό (απόδειξη το “λευκό” φύλλο αγώνα) και τα όσα καταγγέλλει η Ένωση Ιλίου δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στη πραγματικότητα. Κατανοούμε την πικρία της ήττας η οποία όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει υπερβολές και ψεύδη!

Το αν συνέβη κάτι έξω από το γήπεδο, από κάποιους ανεγκέφαλους γονείς (και φυσικά όχι από τους νικητές της αναμέτρησης), δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το ήθος που πρεσβεύει ο Α.Ο. Δάφνης και την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου και στους ταλαντούχους αθλητές της!"

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ