ΕΣΚΑ

Ένωση Ιλίου: "Ζήσαμε μια οργανωμένη αλητεία στη Δάφνη"

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Σοβαρές καταγγελίες, τις οποίες συνοδεύει με video, έκανε η Ένωση Ιλίου για αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος με τη Δάφνη στο "Μιχάλης Μουρούτσος".

Από επεισόδια έξω από το "Μιχάλης Μουρούτσος" σημαδεύτηκε ο αγώνας του εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ένωση Ιλίου και Δάφνη για τη β' κατηγορία της ΕΣΚΑ, με τους ανθρώπους της πρώτης να καταγγέλλουν όσα έγιναν πέριξ του γηπέδου, συνοδεύοντας την αναφορά τους με ένα video.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ένας αγώνας Εφηβικού θα έπρεπε να είναι χαρά και να παρακολουθείς το μέλλον των συλλόγων να αγωνίζεται με χαμόγελα. Αντιθέτως την Κυριακή (19/2) το βράδυ γίναμε μάρτυρες σε αγώνα Εφηβικού, αλητείας και συμμοριών που επιτέθηκαν και χτύπησαν γονείς.

Η Ένωση Ιλίου είναι ένας σύλλογος, ο οποίος σε αντίθεση με άλλους όχι μόνο δεν εκτρέφει στους χώρους της την αλητεία, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει αποβάλει πριν την γέννηση του οποιοδήποτε στοιχείο που δεν συνάδει με το αθλητικό πνεύμα, καθώς ο σύλλογος μας έχει ως στόχο από την εκκίνηση του να μεγαλώνει και να παραδίδει προς την κοινωνία πρώτα σωστούς ανθρώπους και μετά αθλητές.

Μια οργανωμένη αλητεία, ζήσαμε όλοι μας την Κυριακή (19/2) το βράδυ στο Κλειστό "Μιχάλης Μουρούτσος" της Δάφνης όπου η Εφηβική μας ομάδα αγωνίστηκε για την Β' Φάση της ΕΣΚΑ με τον τοπικό σύλλογο (ΑΟ Δάφνης).

Η ομάδα μας καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης υπέστη την χυδαιότητα μερίδας των οπαδών της Δάφνης με φτυσίματα και απειλές προς τον πάγκο και τους γονείς, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης και εφόσον είχαμε ηττηθεί μας περίμεναν έξω από το γήπεδο οργανωμένοι συμμορίτες με καδρόνια όπου επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τραυματίζοντας γονείς (δείτε απλά το βίντεο) και αθλητές του συλλόγου μας. Φοβόμαστε να διανοηθούμε τι θα γινόταν αν νικούσαμε στην αναμέτρηση. Η αστυνομία όταν έφτασε στο σημείο των επεισοδίων οι δράστες είχαν ήδη φύγει.

Είναι ντροπή για τον αθλητισμό μας να εκτρέφονται και να κυκλοφορούν σε αθλητικούς χώρους οργανωμένες συμμορίες, ενώ άνθρωποι του γηπέδου τους προμήθευαν με τύμπανα και έδειξαν να τους γνωρίζουν πολύ καλά, καθώς δεν τους έκαναν καμία σύσταση, ενώ αθλητής της αντιπάλου έχοντας γνώση του τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη συμμορία που εκτρέφεται στον χώρο, μας προειδοποίησε πως όταν τελειώσει το παιχνίδι να φύγουμε γρήγορα. Τον ευχαριστούμε αλλά το γρήγορα δεν έφτανε εκτός αν υπήρχε ελικοδρόμιο.

Επίσης θα θέλαμε να σταθούμε και στις αποφάσεις των διαιτητών αν και το αποτέλεσμα δεν μας ενδιαφέρει καθώς η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι αρκεί αυτό να παίζεται με ίσους όρους. Δεν μπορεί τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης η διαφορά των φάουλ να είναι 30 προς εμάς και 10 στην αντίπαλο σε ένα παιχνίδι που δεν κυνηγούσαμε το σκορ και πήγαινε πόντο πόντο κάτι που το αποδεικνύουν φωτογραφίες βίντεο και το τελικό φύλλο αγώνα.

Εμείς φυσικά δεν είμαστε δικαστές να κρίνουμε αλλά δεν μπορούμε α μην επισημάνουμε γεγονότα όταν αυτά πρώτον εμπεριέχουν επιθέσεις αλητείας σε αθλητικό χώρο, τραυματισμούς και παίζουν με τα όνειρα παιδιών που λατρεύουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Στο βίντεο φαίνεται η επίθεση σε γονέα του συλλόγου μας, ο οποίος και τραυματίστηκε πριν έρθουν και οι υπόλοιποι της συμμορίας με καδρόνια".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ