ΕΣΚΑ

"Δούκας" ο Παπαδόπουλος

"Δούκας" ο Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο νέος τεχνικός της εφηβικής ομάδας του Δούκα, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Τρίτης (21/6).

Από τον Παναθηναϊκό, στον Δούκα! Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης της εφηβικής ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος οδήγησε το "τριφύλλι" σε τρεις κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, εκ των οποίων οι δύο τελευταίες συνεχόμενες -και αήττητες- άλλαξε στέγη, μετακομίζοντας στο "Δαΐς.

" Η Διοίκηση του Α.Σ.Ε. Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κώστα Παπαδόπουλου στην θέση του προπονητή της ομάδας των Εφήβων", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "μπλε".

Όπως μάλιστα επισημαίνεται: " Ο 38χρονος τεχνικός (13/4/1978) θεωρείται από τους κορυφαίους στις μικρές ηλικίες και το έργο του αποτυπώνεται στις δύο συνεχόμενες, αήττητες, κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (2015 & 2016). Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει πανηγυρίσει τρεις φορές τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, ανόδους από την Δ’ ΕΣΚΑ στην Β΄ΕΣΚΑ, πρωταθλήματα Νέων και αρκετά πρωταθλήματα στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Έχει περάσει σχεδόν απ’ όλα τα πόστα του συλλόγου με τελευταίο αυτό στην γυναικεία ομάδα με την οποία υπήρξε φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στο πρωτάθλημα κατέλαβε την 2η θέση. Έχει εργαστεί επίσης στον Πανιώνιο, τον Σπόρτιγκ και τον Ηλυσιακό με τον Μέμο Ιωάννου να τον εμπιστεύεται και να του δίνει τον ρόλο του βοηθού προπονητή στην αντρική ομάδα".

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος προπονητής της ομάδας των Εφήβων του Α.Σ.Ε.Δ. τόνισε πως " μου αρέσει να δουλεύω με μικρές ηλικίες, μου αρέσει να αναδεικνύω παίκτες. Αυτός είναι κι ο σκοπός που ήρθα στον Δούκα διότι μου προσφέρουν όλες τις συνθήκες για να μπορέσω να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα, να βγάζω παίκτες και να πηγαίνει καλά η ομάδα. Οι άμεσοι στόχοι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο ώστε του χρόνου να “χτυπήσουμε” το πρωτάθλημα στην ΕΣΚΑ, ενώ θέλουμε να προωθηθούν παιδιά στην αντρική ομάδα. Και αυτό είναι πιο εύκολο διότι η αντρική παίζει στην Α2 και θεωρώ πως κάποια παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την κατηγορία".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ