ΕΣΚΑ

Απόλυτη …ευστοχία στις πανελλήνιες για τη ΦΕΑ

Απόλυτη …ευστοχία στις πανελλήνιες για τη ΦΕΑ

Μπάσκετ και διάβασμα συνδύασαν οι Τσιώλης, Φακίτσας, Λαμπρόπουλος και Παπαδόπουλος που είδαν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται, κάνοντας περήφανους άπαντες στη ΦΕΑ.

Οι τέσσερις καλαθοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είχαν ως στόχο όχι απλά να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις για να δώσουν, αλλά για να μπορέσουν να μπουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Και οι τέσσερις εξ αυτών τα κατάφεραν. Ο λόγος για τους Τσιώλη Κωνσταντίνο, Φακίτσα Ιωάννη, Λαμπρόπουλο Σπυρίδων και Παπαδόπουλο Ανδρέα που είδαν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται μετά την ανακοίνωση των βάσεων την περασμένη Τετάρτη. Φυσικά οι τέσσερις νεαροί με την επιτυχία τους έκαναν περήφανους τόσο τους γονείς τους, όσο και τους ανθρώπους της ΦΕΑ.

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΦΕΑ εκφράζει τα συγχαρητήρια του προς τους τέσσερις αθλητές της ομάδας για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων και συγκεκριμένα συγχαίρει τους:

- Τσιώλη Κωνσταντίνο για την επιτυχία του στην σχολή της Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

- Φακίτσα Ιωάννη για την επιτυχία του στην σχολή της Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Πειραιά

- Λαμπρόπουλο Σπυρίδων για την επιτυχία του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

- Παπαδόπουλο Ανδρέα για την επιτυχία του στο ΤΕΙ Αθηνών του τμήματος Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ