ΕΣΑΚΕ

Χαλβατζάκης - Κοντονής για τα capital controls

Χαλβατζάκης - Κοντονής για τα capital controls

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, συναντήθηκε σήμερα (28/7) με τον Σταύρο Κοντονή με αφορμή τα ζητήματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία των ΚΑΕ υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/7) η συνάντηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή.

Στην συνάντηση, μεταξύ άλλων. τέθηκαν υπόψη του Υφυπουργού από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ τα ζητήματα που απασχολούν τις ΚΑΕ υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία και ενόψει της έναρξης του νέου Πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ειδικότερα τα θέματα που συνδέονται με τους περιορισμούς στο τραπεζικό σύστημα και αφορούν τις υποχρεώσεις των προβιβαζόμενων σωματείων και της εν γένει λειτουργίας των ΚΑΕ μελών του Συνδέσμου (π.χ. μεταγραφές ξένων παικτών). Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα που έχουν σχέση με το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και εποπτείας των αγωνιστικών χώρων.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και σε πνεύμα κατανόησης από την πλευρά του κ. Κοντονή των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ΚΑΕ.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ